Badkamers

A

Een luxueuze badkamer uit natuursteen

Een badkamer die niet alleen waterbestendig is, maar ook klasse en rust uitstraalt? Die kunnen wij perfect met natuursteen vormgeven! We bekleden onder andere vloeren, wastafels en doucheruimtes met uw favoriete soort natuursteen.

Daarbij werken we zowel met grote platen als kleine strips in talrijke kleuren en afwerkingen. Welke stijl u ook verkiest, klassiek of modern, natuursteen past ongetwijfeld in uw badkamer!

Antisliplaag & onderhoud

Als extra service kunnen we een antisliplaag op het natuursteen in uw badkamer voorzien. Die creëren we voornamelijk aan de hand van de ancientomethode.

We verwerken dan een licht reliëf in het natuurstenen oppervlak, waardoor er meer grip ontstaat. Natuursteen leent zich trouwens uitstekend om met vloerverwarming te combineren, aangezien het een goede geleider is. 

Alle materialen die wij gebruiken om uw badkamer op te bouwen, kan u eenvoudig poetsen met natuurlijke schoonmaakmiddelen. Zo loopt u geen risico om de stenen te beschadigen en blijven er geen ongewenste zeep- of kalkresten achter.

Uw badkamer laten renoveren?

Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie!