Gevelbekleding

Gevelbekleding polijsten, verzoeten & branden

Gevelbekleding van woningen, appartementen, kantoren en handelszaken een nette uitstraling geven met natuursteen is een van onze stokpaardjes. Afhankelijk van uw wensen kunnen we het natuursteen op verschillende manieren bewerken. 

Enerzijds kunnen we het polijsten, zodat er een glanzend en gaaf oppervlak ontstaat waarin de kleuren en nerven van de steen mooi tot hun recht komen. Anderzijds kunnen we het oppervlak met water besproeien tijdens het schuren (oftewel verzoeten). Die methode zorgt voor een matglanzend oppervlak. Tot slot kunnen we het oppervlak branden om putjes te creëren.

Gevels van woningen polijsten
n

A

Veelzijdig graniet voor uw gevelbekleding

Bij gevelbekleding uit graniet in het bijzonder heeft u de keuze uit tal van afwerkingen. Denk aan een leader touch oftewel een matte look die erg zacht aanvoelt. Een alligatorlook bestaat dan weer uit fijne boogjes, waardoor de steen een beetje op de schubben van een alligator lijken. 

Uiteraard kunnen wij met natuursteen ook wanden binnenshuis bekleden (bv. in woon- of badkamers). Of u nu een kleine opdracht of een totaalproject op de planning heeft staan, wij helpen u gericht verder. In onze ruime showroom kan u al onze soorten natuursteen komen verkennen.

Interesse in gevelbekleding uit natuursteen?

Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie!