Portieken

A

Klassevolle portieken uit natuursteen

Uw pand compleet maken met een stijlvolle portiek of deuromlijsting uit natuursteen? Daar helpt Natuursteenbedrijf Allemeersch u graag mee. Wij stemmen het design van de portiek geheel op uw voorkeuren af en reiken u verscheidene materialen aan. Denk aan blauwsteen (oftewel arduin) en witsteen.

Al die steensoorten zijn kalkstenen die op de zeebodem onder druk zijn samengeperst tot poreuze, harde en zware grondstoffen. Onder invloed van kalkhoudende skeletten en koraalfragmenten vertonen de stenen originele tekeningen.

Witsteen of blauwsteen

Witsteen in het bijzonder kunnen we erg makkelijk bewerken en voor uiteenlopende toepassingen inzetten. Ondanks de naam is het materiaal in allerlei kleurschakeringen beschikbaar. Het gaat bovendien jarenlang mee en is tegen weer en wind bestand. 

Blauwsteen (oftewel arduin) is dan weer effen van kleur en neemt geen vocht op. Het materiaal kan dus probleemloos vriestemperaturen verdragen. Andere troeven zijn dat het niet verkleurt en makkelijk te onderhouden is. 

Lijkt een portiek uit natuursteen (bv. arduin of witsteen) u wel wat? Laat ons dan iets weten en wij maken een gepersonaliseerde offerte voor u op.

Interesse in een portiek op maat?

Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie!